Algemene voorwaarden

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN

Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Happy Kinderfeestje verstrekte diensten.

Algemeen
De Feestkado’s mogen enkel gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.
De Feestkado’s zijn standaard uitgerust voor 8 kinderen en kunnen, tegen bijbetaling per extra kind, uitgebreid worden. In overleg zal bepaald worden voor hoeveel kinderen het Feestkado te reserveren is. In de reserveringsovereenkomst wordt vastgelegd hoeveel kinderen er deel zullen nemen. Ieder Feestkado is gevuld met prachtige, zorgvuldig uitgezochte verkleedkleding, diverse versieringen, dimploma’s, spellen, activiteiten en versnaperingen zoals vermeld op de website.

Reserveringen / Annuleringen
U kunt een offerte aanvragen door middel van het sturen van een email naar
info@happykinderfeestjes.nl. Na eventueel overleg, ontvangt u van Happy Kinderfeestjes het definitieve reserveringsformulier. Zodra deze herbevestigd is, bent u automatisch akkoord gegaan met de Algemene voorwaarden.  Na ontvangst van het bedrag is de reservering definitief. u ontvangt, uiterlijk 1 week voor aanvang, het digitale draaiboek om eventuele voorbereidingen te treffen. Reserveringen kunnen tot 2 weeken voor de datum van reservering kosteloos geannuleerd worden. Na deze periode wordt een bedrag van 30% van het totaal verschuldigd bedrag in rekening gebracht. Indien op de dag van de reservering het Feestkado niet opgehaald wordt, zonder eerdere annulering, worden de totale kosten in rekening gebracht.  

Huur / Borg
De prijzen van de Feestkado’s verschillen en staan vermeld op de website en zijn pas definitief na reservering. Happy Kinderfeestjes heeft het recht om een borgsom te vragen, deze bedraagt €50,00 per Feestkado. Vooraf is het Feestkado door Happy Kinderfeestjes zorgvuldig gecontroleerd. Wij verzoeken u, bij ontvangst, ditzelfde te doen aan de hand van de meegeleverde inventarisatielijst. Blijkt er op dit moment onverhoopt iets niet aanwezig te zijn of iets beschadigd te zijn, dient u dit voor aanvang van het feestje bij ons te melden. Na ontvangst bent u geheel aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging. Happy Kinderfeestjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel dat is veroorzaakt door het gebruik van materialen of produkten uit het Feestkado. Het Feestkado inclusief inhoud zal bij terugkomst door Happy Kinderfeestjes worden gecontroleerd op volledigheid en eventuele gebreken/beschadigingen. De bevindingen van Happy Kinderfeestjes zijn in deze bindend en zullen in alle billijkheid verrekend worden met de borg. Mocht het borgbedrag niet toereikend zijn dan zal het resterende bedrag middels een factuur een rekening gebracht worden bij de huurder.

Afhalen/ Bezorgen / Retourneren
U kunt het Feestkado uiterlijk 1 dag voor reservering afhalen op het kantoor van Happy Kinderfeestjes. In overleg kan dit in sommige gevallen ook al eerder. Het Feestkado dient op de afgeproken dag en tijd terug gebracht te worden op het kantoor van Happy Kinderfeestjes. Mocht het Feestkado niet op de afgesproken dag en tijd terug gebracht worden, zijn wij genoodzaakt een bedrag van €60,00 per dag in rekening te brengen. Wanneer deze niet tijdig teruggebracht is kan het zijn dat een ander kind onnodig teleurgesteld moet worden. Voor het bezorgen en evntueel afhalen van het Feestkado zullen, in overleg, kosten in rekening gebracht worden. Wanneer het Feestkado helemaal niet wordt geretourneerd worden de volledige kosten van het vervangen van het Feestkado + inhoud in rekening gebracht bij huurder.

Schoonmaken
Alle verkleedkleding en materialen worden door Happy Kinderfeestjes schoon geleverd. De verkleedkleding mag niet door huurder zelf gewassen worden. Dit geldt ook voor eventuele meegelerde tafelkleden of wandversieringen. Bak-en drinkapparatuur dient afgespoeld en ontdaan van drank-en/of etensresten geretourneerd te worden. Alle andere gebruikte materialen dienen schoon te worden ingeleverd. Gelieve de materialen niet in de vaatwasser te reinigen. Indien materiaal onvoldoende gereinigd retour komen kan Happy Kinderfeestjes hiervoor kosten in rekening brengen.

Verkleedkleding
De meerderheid van de verkleedkleding van Happy Kinderfeestjes is geleverd door Magicoo. Het copyright van de afbeeldingen van deze kleding ligt dan ook bij Magicoo.

Tussentijdse veranderingen
Mochten er tussen de datum van reservering en de datum van het feestje veranderingen plaatsvinden, zoals het aantal kinderen of eventuele wensen, dan kunt u dit per email aan ons doorgeven. Happy Kinderfeestjes zal haar uiterste best doen deze veranderingen aan te passen aan de reservering. Ook kunnen er tussen deze periodes aanpassingen gemaakt worden aan het Festkado of de inhoud ervan. Zo kan het voorkomen dat het door u ontvangen digitale draaiboek afwijkt van de geprinte versie bij ontvangst. Dit omdat Happy ernaar streeft de Feestkado’s voortdurend te verbeteren. Ook kan het beeldmateriaal op de website enigszins afwijken. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat er sprake is van een minimaal gelijkwaardig produkt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het draaiboek of het beeldmateriaal op de website.  

Overmacht
Mocht, als gevolg van overmacht, Happy Kinderfeestjes onverhoopt niet in staat zijn het gehuurde Feestkado te leveren, dan heeft huurder het recht om met 50% korting een ander Feestkado uit te zoeken. Mocht dit geen passend alternatief bieden en is het ook niet mogelijk me de datum te schuiven, dan zal het door huurder reeds betaald bedrag zsm door Happy Kinderfeestjes terug gestort worden.  

Eigendom/Misbruik
Alle produkten en materialen zijn in eigendom van Happy Kinderfeestjes. Het is dan ook niet toegestaan materiaal te kopieren, openbaar te maken od door te verhuren aan derden zon der toestemming van Happy Kinderfeestjes.