Inhoud Feestkado

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN

Middels een goed gevuld luxe Feestkado met o.a. verkleedkleding, spellen, knutselactiviteiten, decoratiemateriaal en zelfs de versnaperingen en het weggeefkadootje zijn alle ingrediënten in huis voor een HAPPY Feest!

Er zijn diverse thema's te ontdekken hier op de site en ook een combi van de diverse thema's behoort tot de mogelijkheden. In het Feestkado treft u naast prachtige verkleedkleren om in de stemming te komen diverse activiteiten, spellen, materialen en versieringen. Ook de drankjes worden verzorgt middels een limonadefontein en er zullen versnaperingen zoals een snoepje(staart), koekje, chipje in het Feestkado aanwezig zijn. De weggeefkadootjes zijn aan het thema aangepast net als de diverse knutselactiviteiten. Kortom je hoeft niets meer aan te schaffen of voor te bereiden.

Ook wanneer je niet voor het Kokkerellen feestje kiest is er de mogelijkheid om tijdens het feestje zelf pizza's, koekjes of appelflappen te bakken in een echte steenoven. Vraag naar de mogelijkheden.

De diverse nieuwe en oudhollandse spellen in een nieuw jasje zorgen voor een hoop plezier. Deze worden afgewisseld met knutselactiviteiten die vooraf worden afgestemd en aangepast op het thema en de wensen van de jarige. Bij goed weer kunnen de kids een speurtocht lopen, maar er is ook vaak een "binnenversie" mogelijk. 
Het Happy Feestkado zorgt voor zeker 3 uur vertier! 

 

 WELKOM   -   CONTACT   -   ALGEMENE VOORWAARDEN