Een feestkado reserveren

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN

Door middel van het contactformulier kan je al je wensen doorgeven en zullen wij ons best doen hier rekening mee te houden. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken en de beschikbaarheid te bevestigen.  

Ieder Feestkado is gebaseerd op 8 kindjes, maar kan uitgebreid worden. Ook is er, bij beschikbaarheid, de mogelijkheid om thema’s te combineren. De prijzen van de diverse Feestkado’s staan bij het thema vermeld.

Het draaiboek zal circa 1 week voorafgaand aan het partijtje per email verzonden worden, zodat deze alvast doorgenomen kan worden. Mochten er dan nog aanpassingen gewenst zijn, horen we dat graag. Uiterlijk 1 dag voorafgaand aan het partijtje (maar bij beschikbaarheid eerder) kan het Feestkado opgehaald worden in Amstelveen (Bezorgen behoort in overleg en tegen een kleine vergoeding ook tot de mogelijkheden).

De dag na het partijtje dient het Feestkado teruggebracht te worden (ophalen behoort in overleg ook weer tot de mogelijkheden). Wij verzoeken u de verkleedkleding en andere materialen ongewassen te retourneren.

HAPPY verhuurt feestkisten, zogeheten Feestkado’s, die gevuld zijn met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeestje bij jou thuis. HAPPY neemt alle zorg, tijd, voorbereiding en eventuele stress uit handen. De Feestkado’s zitten boordevol materialen, spellen, speurtochten, verkleedkleren en versieringen en een draaiboek waarin het complete feestje is uitgewerkt. Met een Feestkado van HAPPY kunnen de kinderen tussen de 4 en de 10 jaar tot wel 3 uur vermaakt worden. Zelfs aan de versnaperingen, de limonade en de uitdeelkadootjes is gedacht. De Feestkado's zijn er in diverse thema’s en kunnen onderling ook gecombineerd worden. Mocht je speciale wensen hebben, laat het ons weten en wij denken met je mee.

Kortom, kind happy, ouders happy!

WELKOM   -   CONTACT   -   ALGEMENE VOORWAARDEN