Pizza-steenoven / Limonadefontein

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN

Ook als je geen kinderfeestje bij HAPPY besteld, kunt u deze pizza-steenoven voor 8 personen huren. Naast pizza's leent de oven zich uitstekend voor het bakken van koekjes of appelflappen. Het is mogelijk om bij de aanhuur hiervan tevens de ingrediënten (met bijv kant en klaar pizzadeeg en toppings) erbij te ontvangen, vraag naar de mogelijkheden. Na het versieren/beleggen van de pizza's (andere lekkernijen), schuif je deze eenvoudig in de steenoven en binnen een mum van tijd zijn de pizza's (of andere lekkernijen) klaar. Gegarandeerd een succes op ieder feestje.   

De limonadefontein wordt standaard bij de kinderfeestjes geleverd met 2 verschillende smaken siroop. Viert u een nader feestje kunt u de fontein ook los bij HAPPY huren. Ook dan wordt de limonade erbij geleverd, zodat u niet meer naar de winkel hoeft. Gegarandeerd een succes op ieder feestje.

 

€ 25,00 per dag

(€ 20,00 IN COMBI MET EEN FEESTJE)

€ 12,50 per dag

(GRATIS IN COMBI MET EEN FEESTJE)

WELKOM   -   CONTACT   -   ALGEMENE VOORWAARDEN