DRAKEN & DINO'S

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN

U huurt al een Draken & Dino’s Feestkado vanaf  € 95,00 voor 8 kids.

In het feestkado vind je veel decoratiemateriaal en prachtige draken en dinopakken waardoor iedereen al snel in de stemming is. Aan alle versieringen is gedacht en de dorst wordt tussendoor gelest door middel van een feestelijke verlichte limonadefontein. Voor de lekkere trek staat een snoeptaart klaar en uiteraard krijgen de kids tussendoor ook nog wat lekkers.
Zodra iedereen verkleed is is het tijd voor de Speurtocht. De opppasser van Dinoland heeft de Dino’s losgelaten in het dorp voor een lekkere wandeling. Onderweg hebben ze echter Gouden Dino-eieren gelegd en die moeten, voordat ze uitkomen, snel terug gebracht worden naar Dinoland. Deze gouden eieren zijn betoverd en kunnen enkel meegenomen worden als de opdrachten goed uitgevoerd worden. Deze opdrachten bestaan uit spellen die aangepast zijn aan het thema, hierbij valt te denken aan een eierrace met grote dinoklauwen, Dinopootlopen, dinokegelen, dinokeutels gooien etc etc. Als ze alle opdrachten met succes hebben afgerond hebben ze uiteraard een prachtig diploma verdiend. Om tussendoor even tot rust te komen is er nog een leuke knutselactiviteit, zoals dino/draken maskers versieren of drakenspaartpotten versieren. Uiteraard ontbreken de vele grote en kleine dinopoppen niet om gewoon lekker mee te spelen. 

Als de kids naar huis gaan krijgen ze nog een leuk (knikker) zakje mee met een toepasselijk weggeefkadootje en een snoepje.      

Het is mogelijk om de Pizza-oven erbij te huren voor € 20,00. Voor dit bedrag zitten alle ingredienten voor 8 heerlijke pizza’s erbij.