KABOUTERS & ELFJES

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN   -  MIDGETGOLFEN

Je huurt al een Feestkado voor de Kabouters & Elfjes vanaf € 95,00.
Met alle luxe decoratiematerialen in het Feestkado tover je de verjaardagstafel om in een gezellige picknicktafel in het Kabouterbos van kabouter Smikkel. Alle kabouters krijgen een eigen kaboutermuts die naar eigen fantasie te versieren is en na het feest mee nar huis genomen mag worden. De elfjes mogen hun vleugels omtoveren met prachtige versieringen. Kabouter Smikkel heeft al zijn vrienden uitgenodigd voor een picknick in het bos. Terwijl hij met zijn knapzak onderweg was naar de feestbestemming is hij het één en ander verloren. Aan de kleine kabouters en elfjes de schone taak om deze voorwerpen tijdens een speurtocht terug te vinden. Aan de hand van diverse spellen, zoals blaadjes blazen, appeltjes gooien, kabouterstoelen stapelen, eendjes vangen etc. doorlopen ze de speurtocht en verzamelen ze alle verloren voorwerpen. Om even tot rust te komen is er nog een knutselactiviteit en een leuke kleurplaat. Uiteraard zullen ze ter afsluiting nog een leuke kabouterdans doen. En als ze alle opdrachten met succes hebben afgerond hebben ze uiteraard een prachtig diploma verdiend.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is mogelijk om de Pizza-oven erbij te huren voor € 20,00. Voor dit bedrag zitten alle ingrediënten voor heerlijke pizza's erbij.