KOKKERELLEN

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN   -   MIDGETGOLFEN

Bij de Kookfeestjes kan er een keuze gemaakt worden tussen Boltaartjes of Pizza. U viert al een Kokkerellenfeestje vanaf 110,00.

 

De (verse) taartjes (doorsnee 16 cm) worden meegeleverd. Deze is in lagen gesneden, zodat de kinderen deze kunnen gaan vullen met hun favoriete vulling. Zodra deze gevuld en afgesmeerd zijn, kan er begonnen worden aan de buitenkant. Als dat gebeurd is is het even tijd voor wat anders, spelletjes of een speurtocht waarbij alle versierattributen verzameld worden. Als de taartjes even gerust hebben kan het echte versierwerk beginnen. Dit kan in een van te voren bepaald thema, dieren/sport/vlinders/etc, maar je kan ook de fantasie van ieder kind de vrije loop laten gaan.

Uiteraard krijgen de kinderen hun lekkere creaties mee naar huis om thuis op te smikkelen.

 

De warme variant verzorgt een compleet Pizzafeestje!
De (ongebakken) bodems worden meegeleverd, maar het beleggen wordt uiteraard door de kinderen gedaan. Alle ingrediënten zitten in het Feestkado en zelfs aan het servies is gedacht. Tussendoor worden er (pizza)spelletjes gedaan of kan er een speurtocht ("Op zoek naar de ingrediënten") worden gehouden.