PRINSESSEN/RIDDERS

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN    -   MIDGETGOLFEN

U huurt al een Prinsessen/Ridders Feestkado vanaf € 100,00.


Met alle luxe decoratiematerialen en verkleedkleding wanen de kinderen zich al snel in een sprookjesachtige setting. De tafel zal prachtig gedekt zijn met alle glitter en glamour die een prinsesje zich wensen kan. Om goed in de stemming te komen mogen de kinderen zichzelf omtoveren in echte prinsessen of als stoere ridder. Alle spellen zijn aangepast aan het thema. Zo zullen de kinderen ringwerpen met diamanten armbanden, Kus de kikker, Vlechtprikken, Hakkenlopen, Kroontjes werpen en nog veel meer. Tijdens de speurtocht zullen de kinderen de kroonjuwelen va het Rijk van Limy moeten terugvinden. Als ze dit met succes volbrengen ontvangen ze hun welverdiende diploma. Om even tot rust te komen knutselen ze met silk clay de mooiste prinsessen/ridder creaties, zoals spiegeltjes, kasteeltjes, kroontjes etc. Uiteraard zijn ook alle traktaties en uitdeelkadootjes aangepast aan het thema.

 

Het is mogelijk om de Pizza-oven erbij te huren voor € 20,00. Voor dit bedrag zitten alle ingrediënten voor heerlijke pizza's erbij.