VANAF NU TE HUUR BIJ HAPPY:
LASERGAME-SET & LASERGAME-FEEST

HEKSEN   -   PRINSESSEN   -   KABOUTERS/ELFJES   -   KOKKERELLEN   -   DRAKEN/DINO'S   -   BOS/BOERDERIJ   -   HAPPY KIDSFEEST   -   LASERGAMEN   -   MIDGETGOLFEN

Niet alleen voor kinderen een supergaaf feestje, maar ook leuk tijdens een vrienden/collegamiddag in het bos!

 

Bij HAPPY Kinderfeestjes huur je een lasergame-set voor maximaal 10 personen.
De set is los te huur zodat deze tijdens feesten en partijen ingezet kan worden, maar ook als volledig Happy Lasergamefeest. Met deze lichte en uiterst vriendelijk ogende laserpistooltjes kunnen kinderen vanaf 7 jaar een echt lasergame spel thuis, in de speeltuin, het park of in het bos beleven. Het laserpistool schiet tot wel 50 meter ver. Het pistooltje heeft niet alleen een infraroodzender maar ook ontvanger, wat tevens direct het doel van de tegenstander is. En aangezien het gebruik maakt van ongevaarlijk en onzichtbaar infrarood licht zijn zware pakken bij dit spel niet nodig. De levensbalken op het pistool geven het aantal levens weer.

Lasergamen komt het beste tot zijn recht in de natuur, zoals de achtertuin, het park, de speeltuin of het bos. Mocht het weer dit niet toelaten bedenk dan dat in de meeste gemeenten, waaronder Amstelveen, er uitgebreide mogelijkheden zijn om, tegen een kleine vergoeding, een gymzaal bij jou in de buurt te huren.

Lasergamefeest:
Bij een volledig Lasergamefeest ontvang je buiten de lasergame-set ook versieringen, versnaperingen, een speurtocht, diverse spelletjes en weggeefkadootjes.

Het is mogelijk om de Pizza-oven erbij te huren voor € 20,00. Voor dit bedrag zitten ook alle ingrediënten voor 8 kinderen erbij.

Losse Lasergameset voor 8 kinderen: € 50,00 per dag
Losse Lasergameset voor 10 kinderen:
€ 55,00 per dag
Compleet Lasergame-feestje 8 kinderen:
€ 85,00

UITERAARD IS DEZE SET OOK VOOR VOLWASSENEN TE HUUR TIJDENS EEN GEZELLIG WERKUITJE OF VRIENDENDAG!

 WELKOM   -   CONTACT   -   ALGEMENE VOORWAARDEN